PVC prozori

PVC profili GEALAN

GEALAN PVC prozori su primjer vrhunske tehnike i dizajna. Oni su kombinacija odabranih profila i kao takvi poznati su po svojoj čvrstoći i dugotrajnosti. Oni se pored toga mogu i reciklirati, pa kao takvi doprinose očuvanju okoline. PVC materijal je broj jedan u ukupnoj proizvodnji prozora.

PALETA BOJA

GEALAN profili su najčešće u bijeloj boji s kratkim rokom isporuke. Specijalne boje i boje u dekoru drveta posjedujemo u standardnim i posebnim bojama.

U našoj ponudi možete izabrati profile S8000 i S9000 o kojima možete saznati više u nastavku stranice.


getGEALAN S9000

Novi GEALAN sustav S 9000 objedinjuje kao kombi-sustav ugradbene dubine 83 mm karakteristike i prednosti srednje i prislone brtve. Velika ugradbena dubina šest komornog okvira i krila, kao i tri kontinuirane razine brtvljenja, garancija su izvrsne toplinske izolacije. Time prozori ispunjavaju čak i najveća očekivanja.

  1. Pogodan za upotrebu 3-slojnog funkcionalnog stakla debljine do 54 mm.
  2. Uska vidljiva širina profila i estetski orijentiran nagib pod 15°.
  3. Inteligentni koncept brtvljenja s tri kontinuirane razine brtvljenja.
  4. Optimiran za rad sa STV® tehnikom suhog ljepljenja stakla za rub profila krila.
  5. Vrlo dobra toplinska i zvučna izolacija kroz 6-komornu izvedbu i veliku ugradbenu dubinu okvira i krila.

Optimalna toplinska izolacija                Toplinski koeficijent

Razvoj sustava s najboljim svojstvima toplinske izolacije nije slučajnost, već rezultat ciljanog razvojnog rada. Rezultati govore sami za sebe. Brojne kalkulacije su pokazale izvrsne vrijednosti toplinske izolacije. Od početka je razvojni cilj bio postizanje toplinske vrijednosti Uf – 0,92 W/m2K u stadardnoj kombinaciji sa čelikom i time postizanje standarda za pasivne kuće. To omogućuje zbroj inovativnih detalja u dizajnu sustava.

Sa profilnim sistemom S9000 , dobijate odličan sistem koji se može podjednako koristiti i za nove zgrade i za renoviranje . Na ovaj način , S9000 dodaje novu platformu za izgradnju prozora, prednjih vrata i kliznih vrata u Gealan asortima proizvoda . Sa dubinom ugradnje od 82.5mm, S9000 je idealno pogodan za nove zgrade i renoviranje i nudi brojne opcije dizajna , na primer pomoću monoFrench profila krilni ram za posebno uski pregled. S 9000 je dizajniran za maksimalne moguće toplotne izolacije. Vanredna Uf vrednost koja ide do 0.89 V / m²K u centralnoj varijanti zaptivnog i do 0,97 V / m²K u pečat kompresiji se već može postići bez skupih dodatnih mera – npr termički odvojenog čelika.


s800GEALAN S8000

Kod posebnih zahteva koristi se sastav profila S 8000 IQ sa 6 izolacionih komora. Ova varijanta daje idealan spoj očuvanja toplote i stabilnosti. Dubina ugradnje od 83 mm omogućava, uprkos rasporedu od šest komora, ugranju velikih čeličnih ojačanja za izravnavanje koje omogućuju besprekorno koriscenje prozora duži niz godina.

-6 Izolacionih komora

-82.5 mm gradjevinske širine

-Dva nivoa zaptivanja

-Može da se koristi za pasivne kuće

-Ugradnja stakla debljine do 44mm

-Moderan dizajn

-Veliki izbor dodatnih profila za različite situacije ugradnje